Global Dutch Shepherd

Joep – Laicka – Ivil

Het begon als een gek idee; het maken van een promotiefilmpje voor een Amerikaanse Facebookpagina National Purebred Dog Day die wekelijks rassen in de picture zet. Jenny (Visual Turn) had contact met het persoon achter National Purebred Dog Day en kreeg de mogelijkheid de Hollander te zijner tijd in het zonnetje te zetten. Als je Jenny een beetje zou kennen dan weet je dat ze dat meer dan goed wil doen.

Samen hebben we lopen zwoegen en zweten. Maanden lang dagelijks contact gehad om alles op poten te zetten, mensen te regelen, toestemming voor muziek te krijgen (Waylon en Bruce, duizend maal dank), locatie te organiseren en ook nog eens mensen die wilde meewerken op het juiste tijdstip op de juiste locatie te krijgen. Gaandeweg leerden we. Niet uit boeken maar gewoon door ons gezonde verstand te gebruiken. Het was een achtbaan van emoties. Er waren momenten dat we er echt doorheen zaten, te veel hooi op onze vork hebben genomen, maar het doel is bereikt.

Nogmaals iedereen ontzettend bedankt voor het insturen van foto’s, filmpjes, mee werken aan de filmdag of mentale steun.
Zonder jullie was het nooit gelukt!

Heb je het filmpje nog niet gezien?
Hier kan je het vinden.